Miks Latvis

Search

5 dienas Londonā

Šis būs īss foto (+ viens video) skrējiens cauri 5 dienām, kuras pavadījām Londonā.

Īss video noskaņai:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IURBwjMrgig[/youtube]

Saite uz video.

28. janvāris

Piektdiena. Lētais Ryanair lidojums izrādījās brauciena īsākā daļa. Kamēr tikām no lidostas līdz Hammersmith metro stacijai, no kuras netālu atradās mūsu mazais apartaments un viesnīca, pagāja puse dienas. Vakarā devāmies uz vietējo krodziņu “Hammersmith Ram,” kur izdevās nogaršot gaišo alu un “pīrāgu,” kam nav nekāda sakara ar to, ko Latvijā sauc par pīrāgiem.

Dzīvojām šādā klasiskā, angļu filmās bieži redzētā, rindu namā.

Izrādījās, ka apkārtnē ir ne mazums ielu, kurām nevar redzēt galu un uzraksti uz mājām liecināja, ka katra otrā ir pārvērsta par mini hoteli, hosteli vai viesu namu.

29. janvāris

Sestdiena. Dienas lielākā daļa atvēlēta staigāšanai apkārt pa Londonu. Kamēr Zane nodarbojās ar svarīgām lietām es klīdu apkārt, kur vien acis rādīja. Ieplānoju tikai divus apskates punktus Primrose Hill un Canary Wharf, pārējo laiku tērēju staigājot pa Londonas ielām un parkiem.

Iespējams fotogrāfijā to nevar redzēt tik labi, bet šis krustojums bija piebāzts ar luksoforiem. Izskatījās pēc parodijas nevis krustojuma.

Canary Wharf.

Tautasvāģis.

30. janvāris

Svētdiena. Klasiskie Londonas apskates objekti.

Nogājām gar “Londonas aci”.

31. janvāris

Pirmdiena. Atkal daudz staigāšanas apkārt. Izstaigājām ķīniešu rajonu, pusdienojām jaukā spāņu restorānā, vakarā bijām Tate galerijā un mazliet pastaigājām pa Harrods.

1. februāris

Otrdiena. Mājupceļš.

10 Responses

  1. Butu atraak, ja brauktu lidz Liverpool str. Station un talaak ar metro, jo ja veel uztraapiiji uz sastregumiem vai rush hour, tad vispaar vaaks ar autobusu, bet metro sisteema gan viniem ir vienkarsi lieliska, es biju ritiigi happy par to pirms gada.

    1. Mēs braucām līdz Viktorijas stacijai un tad ņēmām metro. Tiklīdz lieta nonāca līdz metro, tā vairs nekādas liekas kavēšanās, ja nu tik daudz, ka sākumā vajadzēja iepirkt Oyster karti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *