Miks Latvis

Search

Lasītākie* blogi Latvijā TOP5 [papildināts]


laacz.lv – 596 regulārie lasītāji

journal.lv – 420 regulārie lasītāji

mikslatvis.lv – 358 regulārie lasītāji

krizdabz.id.lv – 335 regulārie lasītāji

pods.lv – 332 regulārie lasītāji (6. jūnija dati) [papildināts]

un aiz piecinieka:

bh.deals.lv – 286 regulārie lasītāji (6. jūnija dati) [papildināts]

nombre.lv – 163 regulārie lasītāji

Ārpus konkurences ir Māra Daģa rotorblog.com ar 894 regulārajiem lasītājiem, jo tas, manuprāt, par spīti lielākajam lasītāju skaitam, nav lasītākais blogs Latvijā (labojiet mani, ja es kļūdos).

Kāpēc lielākā daļa blogu “turētāju” tur tādā slepenībā feedburner.com lasītāju skaitu?

*Lasītāju skaits iegūts no autoru tīmekļa lapās ievietotajiem feedburner.com skaitītājiem. 2007.gada 5.jūlija dati.

P.S.
Maksims no Journal.lv laikam ir atradis iespēju redzēt manus draftus, vai arī viņš ir telepāts, vai arī viņš vakar ieraudzīja laacz.lv feedburner statistiku un nodomāja to pašu ko es (šis ieraksts tapa jau vakar, tikai publicēts tika šodien).

45 Responses

  1. Par nombri kaut ka neticas. Nevis tas cipars – bet, ka ir pats lasitakais. Nu ntie blogi to dranka feedburner nelieto(t.sk. arī es), tāpēc tops tāds pašvaks sanācis.

  2. Taustiņklabeklis: *Lasītāju skaits iegūts no autoru tīmekļa lapās ievietotajiem feedburner.com skaitītājiem. 2007.gada 5.jūlija dati.

    feedburner sen piedāvā iespēju pāradresēt arī tos, kas parakstījušies piemēram uz mikslatvis.lv/feed, tādā veidā tiek parādīts ļoti precīzs fināla cipars, kurš turklāt nedaudz mainās, katru dienu

  3. valdonkuls: tur jau tā doma, parādīt, ka pateicoties tam, ka daudzi nevīžo lietot feedburner.com un parādīt atklātus datus var iegūt nepareizu ainu par notiekošo.

  4. Pēc Tava teiktā, var domāt, ka jālieto visiem feedburners.

    Šis sanāk “Kurš blogs ir vievairāk atrodams rss barotnēs” tops. Jo ne vienmēr visi abonētie jaunumi tiek izlasīti – citi vienkārši tiek aizlaisti vai atzīmēti, kā “izlasīti”.

    Un – neuzskatu, ka viesime ir jālieto FB. No vienas puses šis pasākums izskatās kā krāniņu mērīšanās…

  5. Toms: Feedburners atšķir to vai ziņa ir vai nav izlasīta. Es nesaku, ka visiem ir obligāti jālieto feedburner.com, bet tas būtu ļoti interesanti, ja avīzes neuzrādītu to tirāžas un abonentu skaitu. Statistikas maniaki nezinātu, kur likties.

  6. Skat tik, nepaies ne 50 gadi un manējais arī iepeldēs TOP 5niekā… Joks, protams. Ja nopietni, tad man patiess prieks, ka arī Latvijas blogi pamazām piemērojas vispārējam līmenim un nu ir pieejami šādi tādi dati par regulārajiem apmeklētājiem, RSS lasītājiem, linkapmaiņu ar citiem blogiem (Technorati) utt…

    Varbūt arī Latvijā drīzumā parādīsies tā saucamais Pay-per-post serviss, kas zin? ;)

    Un vispār, Onkuli, man patīk tavs jaunais header :)

  7. hmm, it k­ā jau problēmām nevajadzētu būt, ja blogiem ir korektas RSS padeves, tad feedburner.com vajadzētu ņemt pretī, visas, jo tas galu galā ir pats populārākais serviss šajā jomā.

  8. http://signup.wazzub.info/?lrRef=2cdea
    ieej pec šitā linka,varbūt ka ko nopelnīsim,tas ir bezmaksas,klat pierakstu kas tas ir
    Pelni naudu ar wazzub piesaistot cilvēkus un neieguldot ne santīma. Wazzub ir pati intresantākā parādība internetā uz šo brīdi.

    Lai reģistrētos, lūdzu rakstiet uz zemāk norādīto epastu un preti sanemsiet linku.

    1. Janvārī 2012 gada sāka savu startu jauns globāls projekts wazzub. Šodien jūs to uzzinājāt vieni no pirmajiem latvijā. Izmantojiet šo priekšrocību tūliņ pat un sāciet rīkoties. Tas ir visiem zināms fakts; ka tādas kompānijas, kā google vai facebook nopelna miļijardus dolāru tikai tāpēc, ka mēs interneta lietotāji lietojam viņu piedāvātos pakalpojumus. Ir pienācis laiks saprast, ka mēs beigu beigās varam izlemt, kurš pelnīs vairāk naudu. Wazzub ir pirmā globāla mēroga kompānija, kura mums maksās naudu tikai par to, ka mēs izvēlējāmies wazzub, kā mūsu interneta pārlūka programmas galveno mājas lapu. Tas ir viegli un tik vienkārši: mūsu uzdevums ir populirazēt un izplatīt wazzub vārdu cik vien tuvu un tālu ir iespējams un vēlams to daŗīt ļoti ātri. Jo vairāk cilvēku jūs uzaicināsiet wazzub ģimenē līdz 1. Aprīlim 2012 gadam, jo vairāk naudas jūs nopelnīsiet pēc tam katru mēnesi. Piemēram: ja jūs uzaicināsiet tikai 5 cilvēkus pievienoties un viņi izdarīs to pašu 5 līmeņu dziļumā, jūs varēsiet pelnīt apmēram $4000katru mēnesi visu savu mūžu neko nedarot izņemot to ko jūs jau tā darat katru dienu internetā. Iedomājaties, kas notiks ja jūs uzaicināsiet 10 cilvēkus? Jūsu peļņa vienkārši uzsprāgs. Nav nekādu ierobežojumu, jo vairāk cilvēku jūs uzaicināsiet, jo vairāk jūs nopelnīsiet. No kurienes radīsies nauda, ko maksāt wazzub partneriem: reģistrētie lietotāji savā interneta brovzerī uzstāda wazzub, kā mājas lapu pēc noklusējuma. Projekta izstrādātāji ir izreiķinājuši, ka 1. Aprilī 2012. Gadā portālā wazzub būs reģistrējušies vairāk kā 10 miļijoni lietotāju līdz ar to uz saitu tiks novirzīts ļoti iespaidīgs trafiks, kuru momentāli fiksēs reitinga roboti(alexa un citi). Portāla reitings strauji ies uz augšu un wazzub kļūs super pievilcīgs reklāmu devējiem. Uz ievietotas reklāmas reiķina portāla īpašnieki nopelnīs miļijoniem dolāru. 50% peļņas tiks novirzīta izmaksām tiem lietotājiem, kuri palīdzēja saitam attistīties pašā sākumā aicinot cilvēkus. Un šajā periodā mūsu galvenais uzdevums ir turpināt aicināt jaunus cilvēkus un vērot, ka mūsu struktūra aug. Wazzub to sauc par $factor(dolārs faktors). Jo varāk būs lietotāji, kas pievienosies projektam pēc jūsu reflinka(5 līmeņos), jo lielāks jūsu $factor. Un jo lielāks jūsu $factor izaug, jo lielāka jūsu daļa peļņas, kad projekts būs palaists. Tagad ir ļoti svarīgi nepalaist garām momentu un izrādīt maksimālo aktivitātisevišķi tas attiecas uz tiem, kuri vēl līdz šim bridim nav sapratuši, ka reģistrācija šajā projektā ir pilnīgi bezmaksas un nav jāiegūlda pilnīgi nēkada nauda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *